Wenen 45 - 2470 Retie Lander Verwaest: 0472 70 96 58

Stoeterij

Van't Vossenhof

, ,

Adoree Van 't Vossenhof Z

2018 - merrie - Z

Adoree Van 't Vossenhof Z is het allereerste veulen van de door ons gefokte GGK dekhengst Amadeo Van 't Vossenhof Z.

Amadeo Van 't Vossenhof Z is een zoon van Asca Z.

De moeder van Amadeo Van 't Vossenhof Z is Caloma II Z. Zij is één van de stammoeders van onze stoeterij. Caloma II Z presteerde op internationaal niveau (ISP 1.60m) evenals haar volle zus Caloma Z.

Onder het zadel laat Amadeo Van 't Vossenhof Z duidelijk zijn kwaliteiten zien. Hij blinkt uit door zijn perfect beheerste galoppade en zijn onbegrensd vermogen.

De grootmoeder van Adoree Van 't Vossenhof Z, Dolifore ter Doorn (Clonaslea), is een For Pleasure X Quidam de Revel-dochter die op internationaal niveau (ISP 1.50m) sprong met de Spanjaard Eduardo Alvarez Aznar. Ook de zussen van Dolifore ter Doorn springen zich internationaal in de kijker:

  • Ellechin ter Doorn (ISP 1.55m)
  • For Fun ter Doorn (ISP 1.40m)
  • Galipoli ter Doorn (ISP 1.55m)
  • Havanna ter Doorn (ISP 1.30m)
  • Jojoe ter Doorn (ISP 1.45m)

De moeder van Adoree Van 't Vossenhof Z, Himarra ter Doorn, sprong zelf op 1.30m niveau en wordt nu volledig ingezet voor de fokkerij. Ondertussen heeft Himarra ter Doorn al voor fantastische nakomelingen gezorgd. Haar dochter Kastoria ter Doorn (Diamant de Semilly) springt op internationaal niveau (ISP 1.40m) met Vicky Van De Poel. 

Ook is Himarra ter Doorn de grootmoeder van door BWP GGK dekhengst Piece Of Cake M (Vigo d'Arsouilles). Zelfs topruiter Jérôme Guery ziet potentieel in de nakomelingen van Himarra ter Doorn. Hij kocht namelijk Theodore de Landry Z (Thunder van de Zuuthoeve) op de Flanders Foal Auction. 

Adoree Van 't Vossenhof Z zal alle kansen krijgen die ze verdient en zal een mooi vervolg schrijven aan de verdere uitbreiding van haar uitmuntende moederlijn!

Klik hier voor de link naar HorseTelex.

Video: 

Meer info