Wenen 45 - 2470 Retie Lander Verwaest: 0472 70 96 58

Stoeterij

Van't Vossenhof

Afge z

2016 - merrie - Z

                 *Drachtig van solid gold z (stakkato gold x calvin z x leuthen I)*

Afge Z is een dochter van Asca Z. Deze hengst schitterde reeds op 8-jarige leeftijd onder het zadel van Judy Ann Melchior tijdens de GP van Balve en Monaco. Later zette Asca Z zijn carrière verder met Christian Ahlmann en wonnen zij in Lanaken, Mechelen, Basel en Spruce Meadows. De dag van vandaag werkt Asca Z zichzelf razendsnel op naar een plek tussen de meest invloedrijke verervers ter wereld!

De nakomelingen van Asca Z voldoen volledig aan de eisen voor de springpaarden van de toekomst: ze zijn bloedgemaakt, lichtvoetig en beschikken over een fantastische galoppade. Zijn oudste nakomelingen springen zich vandaag al in de kijker op het allerhoogste niveau!

Ook Stoeterij Van 't Vossenhof is altijd al fan geweest van Asca Z. Kijk maar naar onze zelfgefokte hengst Amadeo Van 't Vossenhof Z. Deze 5-jarige springtopper is een zeer gegeerde dekhengst en laat onder het zadel fenomenale sprongen zien!

 

Afge Z komt uit de Holsteinerstam 5819. Zij is de halfzus van 4 internationale springpaarden:

  • Costa Date (ISP 1.55m)
  • Warrior (ISP 1.45m)
  • D'amore Date (ISP 1.25m)
  • Great Date (ISP YH 1.20m)

 

De moeder van Afge Z is No Date. Deze merrie is de halfzus van de revelatie van de Olympische Spelen (2008): Bessemeind's Casino. Onder het zadel van Morten Djupvik sprong deze hengst naar een schitterende 9e plaats.

Klik hier voor de link naar HorseTelex.

Meer info