Wenen 45 - 2470 Retie Lander Verwaest: 0472 70 96 58

Stoeterij

Van't Vossenhof

, ,

Callas du houssoit

                            2008 - merrie - SBS

 

Met callas du houssoit hebben we een opeenstapeling van grootheden samen in 1 pedigree. lord z x ogano sitte x Carthago z x Darco

de vader van callas is  Lord Z. Deze hengst sprong op internationaal niveau (ISP 1.60m) met verschillende ruiters en drukte succesvol zijn stempel in de fokkerij. Eén van zijn bekendste nakomelingen is ongetwijfeld Noltes Küchengirl die onder het zadel van Marcus Ehning op het allerhoogste niveau actief was. 

De moeder van callas is de merrie vegas du houssoit (v. Ogano Sitte) die ook nog voor het moederschap tekende van de goedgekeurde hengts GFE excocet du houssoit die ondertussen mooi weer maakt op 1.45m niveau met de franse ruiter Thomas Rousseau en met de franse amazone Audry Paris.

De tweede moeder cordarone du housoit (v. Carthogo Z) sprong op internationaal 1.30m niveau bij de jonge paarden en vervoegde op 5 jarige leeftijd de stallen van de canadese ruiter Eric Lamaze, cordarone tekende ook voor he moederschap van Acardi du houssoit de ipossante schimmel sprong op internationaal grand prix niveau (1.60m niveau) met de mexicaanse ruiter Frederico Fernandez.

Maar de basis van deze stam is gelegd bij de 3de moeder namelijk narcotique du houssoit (v. Darco) deze merrie sprong op internationaal grand prix niveau met de Belg Geatan Decroix en tekende voor het moederschap van 3 internationale springpaarden.

  • Ayma De La Demi Lune (v. Cardento) ISP 1.60m niveau
  • Atlantys By Wisbecq (v. Argentinus) ISP 1.60m niveau
  • Enalys By Wisbecq (v. Val to by Wisbecq) ISP 1.50m niveau

 

zelf heeft callas verdienstelijk op nationaal 1.25m niveau gelopen met een tal van ereplaatsten en overwinningen, de kwaliteiten van haar zijn haar snelle voorbeen, geweldig wendbaar en een hart van een tijger. We zijn dan ook zeer verheugd dat we deze merrie aan ons merrie bestand konden toevoegen.

klik hier voor de link naar horsetelex

Meer info