Wenen 45 - 2470 Retie Lander Verwaest: 0472 70 96 58

Stoeterij

Van't Vossenhof

Nieuws

nieuwe instagrampagina

donderdag, 24 oktober, 2019 - 14:55

wij als stoeterij van 't vossenhof willen niet alleen de mensen bereiken via onze website maar ook via alle sociale media kanalen je kan ons volgen op facebook en sinds kort terug op ons nieuw instagram account. Ons vorig account is niet meer up to date en zal worden verwijderd, dus als u ons terug wil volgen onderstaande link is ons nieuw account op instagram.

follow and stay updated!!!!!!

https://www.instagram.com/stoeterij_vant_vossenhof/

caramella van 't vossenhof z op het WK jonge paarden

maandag, 23 september, 2019 - 14:33

Onze *Big white queen* caramella van 't vossenhof z heeft afgelopen weekend een geweldig WK jonge paarden gelopen in zangersheide,

uiteindelijk behaalde ze een mooie 39 ste plaats in de troosting met enkel 1 tijdsfoutje ze heeft laten zien dat ze vermogen genoeg heeft.

na een geweldig BK en nu WK krijgt ze een aantal maanden rust zodat we enkele embryo's kunnen spoelen uit haar en daarna in het voorjaar kunnen klaar maken voor de 7 jarige paarden.

Caramella Van 't Vossenhof Z 5de plaats op het belgisch kampioenschap 6 jarige paarden

maandag, 19 augustus, 2019 - 10:06

Ons fokproduct caramella van 't vossenhof z heeft een 5de plaats behaald op het belgisch kampioenschap bij de 6 jarige paarden.

wat een BK heeft ze gelopen begonnen met iets minder dan 300 combinaties sprong ze de 2 kwalificatieronde foutloos en met veel vermogen rond waardoor ze gekwalificeerd was voor de finale op zondag. In totaal waren er 42 combinaties in de finale en deze finale sprong ze weer ongeloofelijk waardoor ze zich plaatste voor de barrage, 18 combinaties deden in deze barrage een gooi naar de overwinning waardoor er flink gas gevenen moest worden en dat deed ze in een tijd van 41,51 seconden strande ze verdiend op een 5 de plaats.

na dit BK krijgt ze even rust om haar optimaal klaar te stomen voor het WK jonge paarden in lanaken van 18-22 september

zie hier haar finale basisparcours:

https://www.youtube.com/watch?v=I8cQXsL7mVM

zie hier haar finale barage:

https://www.youtube.com/watch?v=5cKRFlaMz_Q&t=5s

 

 

 

 

 

 

hermes van 't vossenhof z verkocht naar Polen

dinsdag, 13 augustus, 2019 - 16:54

Met trots kunnen we zeggen dat hermes van 't vossenhof z via de flanders foal auction tijdens het flanders horse event is verkocht naar Polen.

Op deze reccord editie waren de kopers meer dan enthousiast hermes kwam als laatste in de veilingring en werd uiteindelijk na een intensief bied duel afgeslagen voor 22.000 euro en vertrekt zo naar een nieuwe poolse eigenaar.

Wij van stoeterij van 't vossenhof wensen de nieuwe eigenaren alle succes toe met hem en ondertussen kijken we weer verder naar de volgende veiling eind deze maand de Z-online auction waar ons veulen habiba van 't vossenhof z wordt aangeboden.

Highlight Van 't Vossenhof Z vertrekt naar de UAE

dinsdag, 25 juni, 2019 - 14:10

Tijdens de veiling van Flanders Foal Auction te Bonheiden is Highlight Van 't Vossenhof Z (Hickstead x For Fashion x Libero H) verkocht naar de Emiraten.

Wij wensen de nieuwe eigenaren alvast veel succes met deze Hickstead-zoon!

Pagina's