Wenen 45 - 2470 Retie Lander Verwaest: 0472 70 96 58

Stoeterij

Van't Vossenhof

veulenseizoen in volle gang

2020 is in volle gang door de speciale tijden waarin we nu zitten lijkt alles zeer onweselijk toch is het veulenseizoen voor vele fokkers al begonnen

net als bij ons wij hebben ondertussen al 3 van onze 6 veulens dit jaar mogen verwelkomen,

het eerste veulen werd geboren op 5/3/2020 een prachtig merrieveulen van de door ons gefokte amadeo van 't vossenhof z uit onze merrie qiri vd bisschop (jos van d'abdijhoeve x elvis ter putte) het veulen kreeg de naam anna van 't vossenhof z ze is een echt plaatje waar je fokkerhart sneller van doet slaan.

op 13/3/2020 werd dan ons tweede veulen geboren een stoer en groot hengstveulen van dominator z uit onze merrie himarra ter doorn (lord z x for pleasure) het veulen kreeg de naa dorian van 't vossenhof z wederom een veulen om door een ringetje te halen zoals het er nu naar uit ziet is dit een toekomstige dekhengst.

ons derde veulen werd geboren op 27/3/2020 wederom een hengstveulen met als vader amadeo van 't vossenhof z uit onze merrie alexis (namelus r x burggraaf) het veulen kreeg de prachtige naam a touch of romance van 't vossenhof z hij is bloedgemaakt een top gallopade en kan ondanks zijn jonge leeftijd al ongelofekijk schakelen in zijn gangan een echte nakomeling van zen vader dus.

op onze FB en instagram pagina staan de eerste foto's van onze veulens er al op over een aantal weken zullen zij ook op de website te zien zijn met de bijhorende uitleg i.v.m. de moederstammen.